7 TEGEN 7 (1): Toernooi begint 6 mei toch ´gewoon´ met 3 poules van 4 teams

20 april 2010 3334x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 7 TEGEN 7 (1): Toernooi begint 6 mei toch ´gewoon´ met 3 poules van 4 teams
Update – Ook dit jaar organiseert DFC zoals bekend weer een zogeheten 7Tegen7 Toernooi. Wat oorspronkelijk begon als een gemixte training is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement, aldus medeorganisator Fred Eland. 
 
,,Volgende week donderdagavond 6 mei starten we met de eerste avond. In het eerste nieuws vertelde ik dat het programma ten opzichte van voorgaande jaren iets was aangepast vanwege de tweede wedstrijd van de KNVB-bekerfinale. De 7×7-wedstrijden zouden derhalve om 20.00 uur beginnen. Destijds stond de tweede bekerfinale echter nog vastgesteld om 18.00 uur maar de burgemeester van Rotterdam heeft dit verplaatst naar 18.30 uur in verband met de herdenking van Pim Fortuin.´´, aldus Eland.
 
,,Nu heb ik er voor gekozen om de 7×7-wedstrijden niet meer te verplaatsen om een en ander niet te laat te laten worden. En volgens mij is de verplaatsing naar het kunstgrasveld dan niet noodzakelijk. Mocht het nodig zijn dan kunnen we de laatste wedstrijden op veld 3 altijd nog verplaatsen. Veld 1 en 2 bevinden zich voor de kantine en veld 3 bevindt zich achter de heg op het zogenaamde B-veld. We beginnen donderdag 6 mei dus om 20.00 uur met de eerste wedstrijden.´´
 
In totaal twaalf teams hebben ingeschreven. Ze zijn verdeeld over drie poules. Op de openingsavond wordt in elke poule een halve competitie gedraaid. De nummers een en twee van elke groep plaatsen zich voor de zogeheten Winnaarsgroep; de nummers 3 en 4 belanden in de Verliezersgroep.
Deze groepen beginnen op donderdag 20 mei aan hun duels met een doorloop naar de finaleavond op 27 mei.
 
De poule-indeling ziet er als volgt uit:
*Poule A: St.Laurentius, Krohne, B1 en De Surivets.
*Poule B: Super Mario Brothers, Young AllStarz, Academica en De Veteranen.
*Poule C: De Kanaries, Het Vijfde, Kansloos United en De Racing Oldies.
 
*Zie ook:  7 TEGEN 7 (2): Zo ziet het toernooireglement er uit
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com