Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | 3C(4): Paul Koster tevreden met punt: Voor rust bepaalden wij het spel
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

3C(4): Paul Koster tevreden met punt: Voor rust bepaalden wij het spel

24 april 2010 1030x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C(4): Paul Koster tevreden met punt: Voor rust bepaalden wij het spel

Paul Koster toonde zich na afloop een tevreden mens. De vierde plek in de totaalstand bleef dankzij het gelijkspel eigendom van DFC. ,,Bovendien vond ik ons helemaal niet zo veel minder dan Drechtstreek dat toch heel het seizoen om de bovenste plaatsen heeft meegedraaid´´.

Want in de eerste helft deelde DFC in het zonovergoten Papendrecht de lakens uit. ,,Wij bepaalden toen wat er gebeurde. De voorsprong bij rust was dan ook verdiend´´, aldus de trainer. Dat Drechtstreek pal na rust weer langszij kwam ontlokte de oefenmeester de uitspraak ´we moeten in de omschakeling nog water scherper handelen´.
 
Acht minuten voor tijd nam Drechtstreek alsnog de leiding (3-2) met een fraai doelpunt dat Koster waardeerde met de term ´een echte trainingsgoal´. Het deed hem deugd dat DFC na die achterstand mentale veerkracht kon opbrengen wat alsnog resulteerde in de dik verdiende gelijkmaker. Tevreden was de trainer opnieuw over de inbreng van zijn jonge invallers Aaron Perez Maria, Jonathan Dubbeldam en Sabit Kayhan.
 
Dat de grensrechter van Drechtstreek DFC in de slotfase de verdiende en terechte gelijkmaker wilde onthouden – de doelman zou de bal al vast hebben toen Robin Ramesar in de rebound toesloeg – deed boosheid opkomen in de stem van de DFC-trainer: ´Te gek voor woorden.´ De scheidsrechter die in een betere beoordelingspositie stond dan zijn lijnassistent wees het dubieuze advies terecht af, zodat op het elektronisch scorebord alsnog de 3 achter DFC kon verschijnen.
 
,,We hebben dankzij het punt van vanmiddag én de andere resultaten het nu in eigen hand om te kunnen deelnemen aan de nacompetitie´´, aldus Koster. Bij winst zaterdag thuis tegen Groote Lindt kan het ticket worden veilig gesteld.
 
Maar volgens Kosters jongste rekensommen kan een gelijkspel ook genoeg zijn, mits Tricht wint bij degradant VVAC. Tricht verdringt DFC dan weliswaar van de vierde naar de vijfde plaats, maar omdat Tricht dan winnaar is van de derde periode is ook een vijfde stek weer goed voor nacompetitie. Een boeiend scenario. (Tekst Fred van Dongen)
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com