Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | 3C (1): DFC wint met 2-0 en doet belangrijke zaken in strijd om nacompetitieplek
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

3C (1): DFC wint met 2-0 en doet belangrijke zaken in strijd om nacompetitieplek

8 april 2010 712x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (1): DFC wint met 2-0 en doet belangrijke zaken in strijd om nacompetitieplek
DFC pakte vandaag drie kostbare punten door thuis MVV´58 te verslaan met 2-0. De treffers vielen na rust: een schitterend afstandsschot van Aaron Perez Maria zorgde na 25 minuten voor de verlossende openingsgoal. Tien minuten later kopte Davut Sahan fraai de beslissende 2-0 binnen.
 
DFC kon vandaag de rust en het geduld opbrengen om de volle buit binnen te halen tegen een stugge tegenstander. Door de triomf steeg DFC weer naar de belangrijke vierde plaats in de derde klasse C. Het verdreef concurrent De Alblas van die stek omdat die ploeg het niet haalde bij titelkandidaat Pelikaan (2-0). Van de andere hoogvliegers haalde WNC fors uit tegen Groote Lindt (4-0) en toonde Drechtstreek zich de meerdere van Dubbeldam (1-3).
 
Zoals bekend promoveren de nummers een en twee in de eindrangschikking rechtstreeks naar de tweede klas en verzekeren de nummers drie en vier zich hoogstwaarschijnlijk van deelname aan de promotie-nacompetitie waarin deze keer de kans op een winnend lot wat hoger ligt dan in voorgaande jaren.
 
Uitslagen 3C vandaag: DFC – MVV´58 2-0, Dubbeldam – Drechtstreek 1-3, Tricht – Streefkerk 4-0, WNC – Groote Lindt 4-0, VVAC – Ameide 1-0, Pelikaan – De Alblas 2-0.
Stand: WNC 20-42*, Pelikaan 19-41*, Drechtstreek 20-39, DFC 20-35, De Alblas 20-33, Tricht 20-32, Ameide 20-29, Groote Lindt 20-26, Dubbeldam 20-22, MVV´58 19-19, Streefkerk 20-17, VVAC 20-7**. *=Periodekampioen / **=gedegradeerd.
Stand 3de periode (7 duels): WNC 5-12*, Ameide 5-10, Pelikaan 4-9*, Groote Lindt 5-9, Dubbeldam  5-9, Tricht 5-9, Drechtstreek 5-7, DFC 5-6, De Alblas 5-6,  MVV´58 4-3, VVAC 5-3, Streefkerk 5-2. *Al periodekampioen.

 

Zaterdag 17 april: MVV´58 – Pelikaan (inhaal 3de periode).
Zaterdag 24 april: Tricht – MVV´58, Groote Lindt – Dubbeldam, Ameide – Pelikaan, Streefkerk – VVAC, Drechtstreek – DFC, De Alblas – WNC.
Zaterdag 1 mei (slotronde): MVV´58 – Drechtstreek, DFC – Groote Lindt, Dubbeldam – De Alblas, WNC – Ameide, Pelikaan – Streefkerk, VVAC – Tricht.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com