Loek Schlee (81) overleden*Zaterdag vlag halfstok en een minuut stilte

23 maart 2010 718x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Loek Schlee (81) overleden*Zaterdag vlag halfstok en een minuut stilte

Update – Op 81-jarige leeftijd is dinsdagmorgen ons lid van verdienste Loek Schlee overleden. Loek , geboren op 1 juli 1928, maakte in de jaren zeventig deel uit van het jeugdbestuur met o.a. Dick Groenewoudt, Jan Langevoort, Henk van Dijk, Arend de Kok, Ger Husen en Jaap van Es.

De crematieplechtigheid is a.s. vrijdag 26 maart om 13.30 uur op de Essenhof in Dordrecht. Namens DFC zal daar co-voorzitter Ger Hüsen spreken.  DFC stuurt voorts een rood-wit bloemstuk met lint waarop de tekst ´Een laatste groet, bestuur DFC´.
 
In verband met het overlijden van Loek Schlee zal de vlag op het clubgebouw zaterdag halfstok hangen. Voorts wordt voorafgaand aan de competitiewedstrijd DFC – VVAC een minuut stilte in acht genomen.
 
Ger Hüsen; ,,Loek vervulde de taak van penningmeester en was daar zeer nauwgezet in. De saamhorigheid en gezelligheid in dit jeugdbestuur was bijzonder groot. De jeugdafdeling kende toen veel leden, waardoor de organisatie en uitvoering veel tijd in beslag namen.
 
,,Ook op andere gebieden was Loek zeer actief en ik noem met name zijn werk in en voor de kantinecommissie. Zijn steun en toeverlaat was altijd zijn vrouw Dien. Op haar steun kon hij ook altijd rekenen. Heel lang heeft Loek het 1ste elftal langs de lijn aangemoedigd. En als DFC scoorde staken we een sigaartje op. Op het laatst was Loek moeilijk ter been en kwam terecht in verzorgingstehuis Crabbehof. Loek heeft enorm veel verdiensten voor de club gehad, waar we hem enorm dankbaar voor zijn. We zullen hem dan ook node missen. ´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com