Lente-editie Don Fredo Quiz: Zoek stadion, club en speler en win clubshirt

23 maart 2010 755x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Lente-editie Don Fredo Quiz: Zoek stadion, club en speler en win clubshirt

Update4 – De Lente-editie van de Don Fredo Quiz belooft een bijzondere te worden. Althans wat betreft de hoofdprijs: een shirt (L) van de betreffende club gesigneerd door één van de ook in Nederland bekende spelers. Geïnteresseerden hebben nog 72 uur de tijd om mee te dingen naar de bijzondere prijs. De inzendingstermijn sluit a.s. maandag 12.00 uur.

De quiz bestaat deze keer uit drie vragen:

1 Welk stadion is dit?
2 Welke club speelt er?
3 Welke ook hier bekende speler zette zijn handtekening op het clubshirt voor de winnaar van de DF Quiz?
 
Voor een eerste oriëntatie over waar je die club moet zoeken is het handig de blogs en fotoalbums van de maand maart te bekijken op de hyve van Don Fredo: http://don-fredo.hyves.nl/  (evt kopiëren en plakken)
Verder kunnen bijgaande drie foto´s van het betreffende stadion je op weg helpen. Twee hints over de bedoelde speler: de koning van België en Johan Cruyff. Een foto van de speler staat ook in een van de fotoalbums op de hyve van Don Fredo.
 
Oplossingen kunnen tot maandag 12 april 12.00 uur worden gemaild naar: fre.do@inter.nl.net
Bij meer goede oplossingen wordt geloot om de drie prijzen. Behalve het gesigneerde clubshirt zijn dat een clubsjaal en de balpen met clublogo.
*Inmiddels zijn al heel wat goede oplossingen opgestuurd maar ook foutieve. Vooral met de naam van de bedoelde speler gingen diverse inzenders in de fout.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com