Lente-editie Clubnieuws verschijnt deze week met o.m. diverse interviews

23 maart 2010 709x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Lente-editie Clubnieuws verschijnt deze week met o.m. diverse interviews

Deze week krijgen de leden en sympathisanten van DFC de Lente-editie van het Clubnieuws per reguliere post thuisbezorgd.

In het nieuwe magazine onder meer veel beeldende aandacht voor de recente activiteiten van DFC´s carnavalsgilde Nar Veure. En een nostalgische column van Ernst de Pee (22). Fred van Dongen interviewde voor het lente-nummer verzorger Hans van den Berg, een vaste waarde die al meer dan tien jaar zijn niet geringe kwaliteiten beschikbaar stelt aan DFC. Een bescheiden Hans: ,,Het plezierige van dit werk is dat ik eraan kan meewerken dat de spelers zo goed mopgelijk presteren´´.
 
Ook van Freds hand een vraaggesprek met Marco van Woerkom, centrale verdediger en vaste waarde van het eerste.Vanzelfsprekend besteedt het Clubnieuws tevens met tekst en beeld aandacht aan de aanwezigheid van DFC in Nederlandse allernieuwste voetbalmuseum dat in Middelburg staat. Don Fredo ging deze keer voor het Clubnieuws uit eten met Steven Kalis van de vriendengroep DFC 3.
 
Voor de uitstekende eindredactie van de nieuwste uitgave van het Clubnieuws tekende Ger Hüsen. Hij breekt bij deze ook een lans voor de DFC-kabouters die elke zaterdag om twaalf uur bijeenkomen voor voetbalsport en spel. Erasmus Makkatini, tot voor enkele jaren de balgoochelaar van het eerste zaterdagteam, heeft zich inmiddels opgeworpen als trainer-begeleider van de kleintjes, waarvoor bij deze hulde.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com