Leider Cees van Woerkom: Dank voor alle medeleven na mijn ongeluk

24 maart 2010 926x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Leider Cees van Woerkom: Dank voor alle medeleven na mijn ongeluk

Cees van Woerkom, een van de begeleiders van DFC´s selectie, s na twee dagen ziekenhuisopname weer thuis. Cees werd zaterdagavond slachtoffer van een ongeval.

Een inmiddels weer redelijk montere Cees zegt over medeleven van DFC-zijde niets te klagen te hebben. ,,Bij deze wil ik iedereen bedanken voor de belangstelling na het ongeluk  en tijdens de opname in het ziekenhuis.  Heel veel leden hebben me gebeld. Van het bestuur én van Arie en Marian Evers kreeg ik mooie boeketten.
 
,,En de spelers van het eerste elftal, de trainers en Ton Lucas bezorgden met een grote fruitmand die door Ton persoonlijk werd gebracht. Allen dank voor het medeleven per woord en gebaar´´.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com