Kenneth Klaverweide en Clifton Sewpersad keren terug naar DFC

23 maart 2010 1148x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kenneth Klaverweide en Clifton Sewpersad keren terug naar DFC

Update – Kenneth Klaverweide (24) komt in het nieuwe seizoen de DFC-gelederen versterken. De huidige speler van hoofdklasser Papendrecht keert daarmee in september na vier jaar terug op het oude nest.

De getalenteerde middenvelder speelde voor het laatste op 30 april 2006 voor DFC 1, dat toen nog eerste klas zondag voetbalde. Het duel uit bij OSS´20 was tevens DFC´s laatste optreden in de zondagcompetitie van de KNVB. Het seizoen daarop  legde de club zoals bekend het accent volledig op het zaterdagvoetbal, waarin het momenteel derde klas speelt.
 
Kenneth wilde niettemin op redelijk hoog niveau blijven spelen en belandde uiteindelijk bij Papendrecht-zondag. Mede om studieredenen heeft hij nu besloten per seizoen 2010-2011 terug te keren naar DFC, waar hij van jongs af aan werd opgeleid.
 
DFC-trainer Paul Koster, wiens contract tot einde van het seizoen 2010-2011 loopt, is zeer tevreden dat zijn selectie voor volgend seizoen met Kenneth wordt uitgebreid.
 
*DFC-captain Robin Ramesar meldt per e-mail dat ook Cliften Sewpersad volgend jaar weer bij DFC gaat voetballen. ,,Hij heeft in de jeugd altijd bij DFC gevoetbald en was van 2003 tot 2006 basisspeler van zondag 1. Zijn laatste club was IFC, maar door blessures heeft hij er niet veel gespeeld´´, aldus de attente Robin.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com