JEUGD (2): Mooie overwinningen voor diverse E- en F-pupillenteams

7 maart 2010 791x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): Mooie overwinningen voor diverse E- en F-pupillenteams

Drie van de vier F-pupillenteams van DFC wonnen vandaag. Alleen F3 kwam niet verder dan een overigens doelpuntrijk gelijkspel tegen Sliedrecht F9. Het werd 7-7. DFC F1 klopte uit RCD F1 met 2-5, F2 was met 8-1 te sterk voor Oranje Wit F4 en DFC F4 versloeg VVGZ F4 met 9-2.

Van de drie E-teams wonnen er twee: DFC E1 was met 1-5 te sterk voor SC Amstelwijck E1 en E3 klopte Hardinxveld E4 met 5-3. Flinke nederlagen waren er helaas voor DFC E3 en E4.
 
*RCD F1 – DFC F1 2-5 – Na een mooi begin van de wedstrijd waarin DFCal snel met 0-2 voorkwam, raakten onze jongens eventjes de concentratie kwijt waardoor als snel de 1-2 volgde. Gelukkig maakte F1 vervolgens de 1-3 en kort daarna de 1-4. RCD probeerde nog terug te komen met een goal waardoor onze jongens de tweede helft ingingen met een voorsprong van 2-4. Halverwege de tweede helft viel het laatste doelpunt gelukkig voor DFC en zodoende werd de wedstrijd gewonnen met 2-5. Er werd goed met elkaar samen gespeeld en goed op de tegenstander gelet. Kortom verdiend gewonnen.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com