Don Fredo Quiz: Dinerbon voor Tomas*Maskers voor Arno en Maurizio

21 maart 2010 783x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Don Fredo Quiz: Dinerbon voor Tomas*Maskers voor Arno en Maurizio

Acht DFC-ers kwamen zoals al eerder bericht vorige maand met de goede oplossing van de Don Fredo Quiz Editie Februari 2010 op deze site. De juiste antwoorden op de vragen Welk stadion is dit en welke club speelt er? luiden: het Stadio Euganeo in Padua en de voetbalclub die er speelt Calcio Padova 1910.

De acht inzenders (gefeliciteerd!) met de juiste antwoorden waren Arno van Wijnen, Peter Geijp, Maurizio Cretella, Steven Kalis, Ronald van Pelt, Fons Schlee, Tomas Nuyten en Johan van Ammelrooy. Zij kwamen zo in aanmerking voor een Italiaans etentje en twee originele Venetiaanse carnavalsmaskers.
 
Inmiddels is geloot om die prijzen.Tomas Nuyten, vaste waarde van DFC 3, ontvangt een dinerbon (20 euro), de fraaie maskers gaan naar Maurizio Cretella van DFC C1 (jawel Italiaanse roots) en Arno van Wijnen die ook al waardevol actief is binnen het jeugdvoetbal van DFC.
 
Fred van Dongen: ,,Ik ben nog een paar dagen in Spanje. Bij terugkeer regel ik het hoe en wat van de prijzenuitreiking. Inmiddels is de April Editie van de Don Fredo Quiz zo goed al klaar. Die verschijnt de komende dagen op de DFC-site en op de diverse hyves. Het wordt denk ik een heel bijzondere editie. De winnaar – bij loting? – ontvangt een shirt (L) van de betreffende club gesigneerd door een van de ook in Nederland bekende spelers.´´
Voor een eerste oriëntatie over waar je die club moet zoeken verwijs ik nu alvast naar mijn hyves: www.hyves.nl/don-fredo
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com