DFC3: Genoeg strijd maar helaas geen punten voor Het Derde

27 maart 2010 1415x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC3: Genoeg strijd maar helaas geen punten voor Het Derde

DFC3 speelde vanmiddag thuis tegen Drechtstreek 4. Het Derde bleef met lege handen want het verloor met 1-2. Eerder in het seizoen had Drechtstreek nog met 5-1 terecht gewonnen maar vanmiddag hadden de mannen van DFC zeker een punt verdiend.
 
Vanaf het beginsignaal werd er gestreden en geknokt voor elkaar en de bal. De ploeg leek er, mede door het mooie weer, zin in te hebben. In de eerste helft was Het Derde zeker niet de mindere voor het hoog geklasseerde Drechtstreek. De gasten kwamen echter al binnen tien minuten op voorsprong. Peter "Jensen" Heysman trapte in een polletje, bijzonder op het vlakke kunstgrasveld, en de spits van Drechtstreek kon vrij uithalen 0-1.

DFC3 liet de moed niet zakken en ging op zoek naar de gelijkmaker. Halverwege de eerste helft was Robbie Korn hier dichtbij. Met een geplaatst schot van een meter of 25 kon hij de keeper echter niet verschalken. DFC3 zette door en kort voor rust kon Maurice Kalis de gelijkmaker aantekenen. Hij was attent na een schot op de paal van Peter Heysman.
 
In de rust werden er wat omzettingen gedaan en de ploeg begon vol goede zin aan het tweede bedrijf. Waar Het Derde echter geen antwoord op had was een ingebrachte flankspeler van Drechtstreek. Deze rechtshalf/rechtsbuiten speelde verschrikkelijk goed. Hij was niet van de bal af te krijgen en zorgde tien minuten na rust voor de 1-2. DFC3 speelde daarna een goede tweede helft met volop kansen. Dit resulteerde echt niet in de verdiende gelijkmaker. Al met al een spannende pot helaas zonder punten voor DFC.
 
*Bij DFC3 speelde vanmiddag Hafez voor het laatst mee. Hij vertrekt woensdag aanstaande naar China om daar te gaan wonen en werken. De jongens van Het Derde wensen Hafez veel succes en geluk en hopen hem in de toekomst toch nog wel op de DFC velden terug te zien! (Tekst Wessel Sleeking)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com