DFC-jeugd met groep van 90 personen vertrokken naar Paaskamp in Eersel

30 maart 2010 1324x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-jeugd met groep van 90 personen vertrokken naar Paaskamp in Eersel

Update2 – Het Paaskamp van de DFC-jeugd is vandaag begonnen. De jeugdcommissie zet daarmee een lange traditie voort. De jongste jeugd vertrok vanmorgen vanaf de DFC-accommodatie naar Eersel in Noord-Brabant, de locarie van het bijzondere Paasfeest. In de loop van maandag Tweede Paasdag keert het inclusief leiders 90 personen sterke gezelschap terug op de eigen vertrouwde Dordtse bodem.

Vanmorgen rond kwart voor tien verzamelden de ongeveer 70 roodwitte kinderen en de diverse leiders. zich op op het DFC-complex. Kort daarop werd in twee bussen vertrokken naar Eersel. De accommodatie Wtjewel daar is het centrale oord van het Paaskamp. Wtjewel is een kampeerboerderij annex minicamping.
 

Commissielid Fred Eland:  ,,Het is best al een aantal jaar geleden dat er twee bussen nodig waren om dit gezelschap te vervoeren. We zijn als jeugdcommissie dan ook bijzonder blij met het grote aantal deelnemers. Bij het vertrek vanmorgen scheen de zon en iedereen was daardoor in een goed humeur. Sommige ouders pinkten zelfs hier en daar een traantje weg bij het vertrek van de kinderen. Maar wetende dat de kinderen vier fantastische dagen tegemoet gaan was dit snel vergeten.´´
 
Het Paaskamp bestaat zoals gebruikelijk  weer uit een groot aantal sport- en spelactiviteiten, waarbij punten en dus ook prijzen zijn te verdienen. Voor belangstellenden die een kijkje willen nemen: dat kan zondag van 14.00 tot 16.00 uur.
 
Donderdagavond vertrok overigens al een groep kwartiermakers naar Eersel. ´s Middags werden bij DFC de materialen en boodschappen ingeladen, waarna zes leiders rond zeven uur naar Noord-Brabant afreisden.
 
Meer info over de accommodatie: www.wtjewel.nl/
 
**Vanwege het Paaskamp gaan a.s. dinsdagavond 6 april de trainingen van de F-pupillen en de Meisjes niet door, aldus technisch coördinator Arie Evers.
 
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com