3C (5): Nick Stam verwent Pupil van de Week Lars met bal en vaantje

27 maart 2010 2650x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (5): Nick Stam verwent Pupil van de Week Lars met bal en vaantje

Las Hordijk, 8 jaar en speler van DFC F1, was vanmiddag Pupil van de Week bij het duel tussen DFC en VVAC.

Vanzelfsprekend mocht Lars aanwezig zijn bij de spelersbespreking annex lunch en werd hij ook uitgenodigd deel te nemen aan de warming-up van het eerste. Met scheidsrechter H.B. Schuitemaker en spelers betrad hij om half drie de DFC-arena.
 
Na de officieuze aftrap waarbij Lars mocht scoren was het langs de lijn kijken hoe het DFC zou vergaan. In de bestuurskamer kreeg Lars zoals gebruikelijk na afloop het vermaarde DFC-vaantje en een van de handtekeningen van de DFC- ers voorziene wedstrijdbal. Vleugelverdediger Nick Stam reikte de presentjes uit.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com