3C (4): Pupil van de Week Jordy van Berkum krijgt bal en vaantje van Aaron

20 maart 2010 1525x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (4): Pupil van de Week Jordy van Berkum krijgt bal en vaantje van Aaron

Jordy van Berkum, 6 jaar, was vanmiddag Pupil van de Week bij het duel tussen DFC en Tricht.

Vanzelfsprekend mocht de speler van FC F4 aanwezig zijn bij de spelersbespreking annex lunch en werd hij ook uitgenodigd deel te nemen aan de warming-up van het eerste. Met scheidsrechter en spelers mocht hij kort voor half drie de DFC-arena betreden.
 
Na de officieuze aftrap waarbij Jordy mocht scoren was het langs de lijnen kijken hoe het DFC zou vergaan. In de bestuurskamer kreeg Jordy na afloop uit handen van spits Aaron Perez Maria het vermaarde DFC-vaantje en een van de handtekeningen van de DFC- ers voorziene wedstrijdbal.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com