3C (4): Paul Koster: We hebben verzuimd onszelf voor rust te belonen

6 maart 2010 752x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (4): Paul Koster: We hebben verzuimd onszelf voor rust te belonen

Natuurlijk kampte ook DFC-trainer Paul Koster na afloop van de verloren derby met teleurstelling. ´Maar´, voegde hij er direct aan toe, ´ik ben alleen teleurgesteld in het resultaat´.

Over wat zijn ploeg voor rust liet zien was de trainer best tevreden. ,,We hebben in die eerste helft goed gespeeld, kansen gecreëerd. We hebben alleen onszelf in die fase niet beloond´´, aldus Koster doelend op de diverse mogelijkheden die DFC voor rust onbenut liet.

Na de hervatting wijzigde Dubbeldam z´n spelopvatting enigszins. Het presenteerde zich feller en kende de mazzel al na vijf minuten op voorsprong te komen. ,,We hebben ons eigenlijk door irritaties uit ons spel laten halen, hebben Dubbeldam zo in de kaart gespeeld. We moeten gewoon niet te snel in paniek raken maar proberen niet alleen een eerste helft maar een hele wedstrijd te domineren met balbezit´´.

Daardoor lukte het vanmiddag niet om na de snelle aansluitingstreffer van Davut Sahan (2-1) weer rap in het ritme van voor rust te geraken. En dat is nog altijd een leerproces voor Kosters manschappen, die niettemin op een verdienstelijke vierde plaats staan en ook nog volop in de race zijn voor de tweede periodetitel. Daarvoor staan later deze maand de hangpartijen tegen Groote Lindt (a.s. zaterdag uit) en VVAC (27 maart thuis) op de rol.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com