3C (3): Trainer Paul Koster na gelijkspel: het zit gewoon even niet mee

13 maart 2010 558x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (3): Trainer Paul Koster na gelijkspel: het zit gewoon even niet mee

Het zit even niet mee, constateerde DFC-trainer Paul Koster na de 0-0 bij Groote Lindt. Maar, relativeerde hij de lichte teleurstelling ´met de positieve instelling van de jongens moet het toch goed komen´. ,,We moeten niets, mogen alles´´, sprak hij doelend op het feit dat DFC als debutant in de derde klas al uitstekend meedraait in de top van het klassement.

Over het duel van vanmiddag was de trainer kort: ,,We hebben onze tweede helft van vorige week bij Dubbeldam voortgezet in de eerste helft bij Groote Lindt. Er zat niks in: geen organisatie, geen felheid, slecht in de positie´´. Na rust liep het minder stroef. ,,We wilden er toen best iets van maken. Maar het ontbreekt ons op dit moment aan zuiverheid. We konden nauwelijks kansen creëren.  Dat heeft ons opgebroken´´.
 
Wellicht heeft het te maken met een combinatie van druk en spanning vanwege de promotiemogelijkheden. Als je eenmaal in de voorste linies meedraait wil je je ambities verwezenlijkt zien. Dat is een gezonde opvatting maar ook een die enige relativering vereist. Koster spreekt van wisselgeld: de ene keer hou je wat over, de andere keer is het op. Vandaag ontbrak dat geld maar met ontspannen sparen kan dat komende zaterdag in de belangrijke slag met Tricht weer volop voorradig zijn. (tekst fvd)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com