Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | ITV MARCO VAN WOERKOM (2): ´Kracht team is dat we allemaal vrienden zijn´
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

ITV MARCO VAN WOERKOM (2): ´Kracht team is dat we allemaal vrienden zijn´

24 februari 2010 1814x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ITV MARCO VAN WOERKOM (2): ´Kracht team is dat we allemaal vrienden zijn´

*Vervolg itv Marco van Woerkom –

Je voelt je lekker in de hart van de verdediging met o.a. Mark Jongeneel?
M: Als Mark geen ballen meer in zijn handen pakt gaat het prima. We zijn dit seizoen anders gaan spelen achterin. In het begin moesten we hier nog wel aan wennen. Maar je ziet dat we per wedstrijd beter gaan spelen.
Het staat erg lekker op dit moment met Mark samen. Ook met de backs, nu Nick en Dennis loopt het achterin lekker. Voor de verdediging is het belangrijk dat voorin en op het middenveld iedereen zijn verdedigende taken uitvoert. Dit zie je dit seizoen steeds vaker. Memhet geeft de verdediging ook veel rust, het is prettig dat hij in het doel staat.
 
De kracht van jullie team anno 2010.
M: De kracht van ons team is dat we allemaal vrienden van elkaar zijn en allemaal een stapje extra voor elkaar willen zetten. Voor de rest kunnen we als team gewoon aardig voetballen. Verder willen we er dit seizoen met elkaar weer wat moois van maken.
 
Wat kan, moet er nog worden verbeterd?
M: We moeten nog constanter voetballen. Er zitten in de wedstrijd soms iets te veel dalen in ons spel. Dan loopt het even niet. Dat moet er uit. We het wel positief dat we dit seizoen steeds minder op de scheidsrechter en op de tegenstander reageren.
 
Tevreden over de technische staf?
M: Paul is een goede trainer waar we nog veel van kunnen leren. Hij snapt het spelletje wel en achter zijn trainingsvormen zit altijd een idee. Hij is altijd heel goed voorbereid en kan ons veel over de tegenstander vertellen en iedere zaterdag voor de wedstrijd maakt hij het team extra scherp.
Over Peute had ik mijn twijfels maar na zijn kookkunsten op het trainingskamp heeft hij dit helemaal weggenomen. Nee, Peute is ook een leuke gozer om mee te trainen en om erbij te hebben. Ook met de andere begeleiding gaat het allemaal goed dus ik ben erg tevreden.
 
Zaterdag weer een onvervalste topper. Thuis tegen koploper WNC. Uit in Waardenburg in het najaar wonnen jullie met 0-1 van de gedoodverfde kampioen. De schrik zit er in bij WNC…
M: Ik denk dat ze bij WNC wel geschrokken zijn van ons. We presteren als promovendus boven verwachting. We zijn klaar voor zaterdag alleen WNC is de favoriet omdat ze meer ervaring hebben en ze zullen nog wat revanchegevoelens hebben.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com