DFC moet EBOH (zo) na rust laten gaan: 1-4*Paul Koster toch tevreden

16 februari 2010 659x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC moet EBOH (zo) na rust laten gaan: 1-4*Paul Koster toch tevreden

DFC verloor dinsdagavond op het eigen kunstgrasveld de oefenwedstrijd tegen stadgenoot EBOH (zondag) met 1-4. Bij rust leidde de ploeg van trainer Paul Koster nog met 1-0 door een treffer kort voor de pauze van jeugdspeler Aaron Perez Maria uit een counter.

EBOH speelt zoals bekend tweede klas zondag, een tree hoger dan DFC. Koster: ,,We speelden tegen een goed EBOH met een hoge balcirculatie. Van onze kant werd in de eerste helft goed en sterk gespeeld´´.
 
In de pauze zette Koster enkele jeugdspelers in ´om alvast te ruiken aan het eerste´. Door de omzettingen was het even gewennen geblazen bij DFC. Daarvan profiteerde een sterk EBOH heel snel: 1-3. Uiteindelijk vergrootte EBOH de winstmarge naar drie goals. ,,EBOH was iets felle na rust maar in de tweede helft heb ik toch ook goeie dingen gezien aan onze kant´´, aldus Koster.
 
*Komende zaterdag oefent DFC om half een op het eigen kunstgrasveld tegen Haaften. Voorwaarde is wel dat beide teams hun competitiewedstrijden zaterdag zien afgelast.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com