DFC 2 (2): Tweede komt voor rust goed weg en herstelt zich na de hervatting

7 februari 2010 1685x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 (2): Tweede komt voor rust goed weg en herstelt zich na de hervatting

Vreemd genoeg kende DFC 2 vanmiddag bij de puntloze hekkensluiter Papendrecht 2 geen eenvoudige klus. Voor rust draaide het niet binnen de ploeg van de coaches Johan Mol en Ronald van Pelt.

,,Te laag tempo, veel te veel gepingel. Bovendien was onze voorbereiding niet ideaal. De brug naar Papendrecht stond open zodat we te laat op het veld arriveerden´´, aldus Mol. Papendrecht (´heerlijk dat enthousiasme van die ploeg ondanks dat ze nog maar nul punten hadden´) was voor rust de overheersende ploeg. Paal en lat moesten DFC enkele malen redden.
 
Ook keeper Melvin Jongeneel die mogelijk dacht een makkelijke middag te beleven, moest zowel voor als na rust met prima reddingen onheil voor zijn ploeg voorkomen. Zijn hoogtepunt brak in de 40ste minuut aan toen hij een strafschop keurig stopte. Sneu voor Papendrecht was dat DFC bij z´n eerste de beste redelijke aanval de 0-1 aantekende. Ibo Karasahin rondde goed voorbereidend werk van Thomas van Brakel (foto-inzet) prima af.
 
,,Na rust ging het stukken beter. Er werd veel sneller gespeeld. Dat leverde ons zeker 15 open kansen op´´, analyseerde Johan Mol het tweede bedrijf. Daarin liep DFC via goals van Thomas van Brakel, Robbie Korn en Michel Schwarz naar 0-4 alvorens Papendrecht de eer kon redden (1-4).
 
Opstelling DFC 2: Melvin Jongeneel, Danny Haksteen (46m Maarten Janssen), Michael Nieboer, Rubén Schot, Willem Opmeer, Michel Schwarz, Thomas van Brakel, Stephan van Beusekom, Robbie Korn, Sadik Karasahin, Ibo Karasahin (46m Sabi).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com