De winter is voorbij : Eindelijk weer volop leven op het DFC-complex

28 februari 2010 1775x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor De winter is voorbij : Eindelijk weer volop leven op het DFC-complex

Voor het eerst sinds 12 december beleefde DFC weer een volle competitie-zaterdag. Alle geplande duels gingen door – thuis en uit. Dat betekende van ´s morgens vroeg tot op de vooravond eindelijk weer eens volop leven in de roodwitte brouwerij. De winter met z´n vele afgelastingen lijkt definitief voorbij.

Ook konden rond de fantastische wedstrijd van DFC 1, dat koploper WNC met 2-1 van de troon haalde, weer lootjes worden verkocht en kregen de bezoekers een prima programmablad voorgeschoteld. Het beste lot was vandaag duidelijk in handen van de vroegere Prins Krommediek Ronald Blokland. De oud-carnavalsprins won de hoofdprijs – een barbecue-set.
 
Een bijzondere dag beleefde ook jeugdspeler Jonathan Dubbeldam. Hij was twee keer wissel en viel ook twee keer in. Eerst in het tweede en later in de middag in de slotfase van het eerste. Met name zijn ´storende´ bijdrage aan de fraaie zege van het eerste zal Jona deugd hebben gedaan.
 
Andere opvallende jeugdspelers vandaag waren Matthijs Jongeneel (openingsgoal DFC 2) en Kevin Verstegen (gelegenheidskeeper DFC2 ´omdat er niemand anders was om op doel te staan´).
Bijgaand wat beelden die bij al deze kleine persoonlijke verhalen en belevenissen horen.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com