CARNAVAL (2): Nar Veure uiteraard ook present in Dordtse Carnavalsoptocht

8 februari 2010 687x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor CARNAVAL (2): Nar Veure uiteraard ook present in Dordtse Carnavalsoptocht

DFC´s carnavalsgilde Nar Veure neemt komende zaterdag 13 februari vanzelfsprekend deel aan de traditionele Carnavalsoptocht door de binnenstad van Dordrecht. De Dordtse stadscarnavalsvereniging De Merwekrabbers tekent voor de organisatie. Om 14.00 uur wordt vertrokken vanaf het Enecoterrein aan de Noordendijk.

De route:  Rechtsaf  Noordendijk, – Linksaf Groenedijk, Rechtsaf Hallinqlaan, Linksaf Singel (14.20 uur), Rechtsaf Vrieseweg, Linksaf Vrieseplein (14.50), Rechtdoor Corn. de Wittstraat, Rechtsaf Joh. de Wittbrug, Rechtdoor Bagijnhof (15.25, Visstraat (defilé omstreeks 15.45 op de Visbrug), Rechtsaf Groenmarkt, Rechtdoor Scheffersplein.
 
*Meer info o.m. op www.narveure.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com