CARNAVAL (1): Narretrappersbal wordt zaterdag groots feest in Drechtwerk

8 februari 2010 902x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor CARNAVAL (1): Narretrappersbal wordt zaterdag groots feest in Drechtwerk

Het aftellen is begonnen: het carnaval is in zicht. Dat houdt in dat het onvervalste Dordtse Narretrappersbal 2010 van DFC´s carnavalsgilde Nar Veure en de EBOH-collega´s van De Schenkeltrappers voor de deur staat. Komende zaterdag gaan vanaf 20.30 uur de deuren open van het Drechtwerk-gebouw waar het feest om 21.00 uur officieel losbarst.

Nar Veure en Schenkeltrappers: ,,Dit jaar vieren we weer in twee zalen hét Carnavalsfeest van Dordrecht. In de Feest DJ Zaal zal Feest DJ René de voetjes van de vloer laten gaan. In de Glitter & Glamour Zaal zal Wim Dalmee samen met een Dordtse zanger het feestgedruis tot in de late uurtjes laten bewegen.´´
 
,, Wij van Carnavalsgilde Nar Veure en CV de Schenkeltrappers zijn er klaar voor om u als feestvierder te verwelkomen. Wij hebben er dit jaar alles aan gedaan om er het feest van 2010 te maken in Dordrecht. De Glitter & Glamour-zaal zal fraaier verlicht zijn als ooit tevoren.´´  Uiteraard zijn er prijzen te verdienen voor de best verklede groepen en individuen.
 
,,De kaartverkoop is inmiddels al begonnen en deze loopt volgens verwachting. Mocht u nog geen kaartje in uw bezit raden wij u aan om uw kaarten in de voorverkoop aan te schaffen bij de bekende voorverkoopadressen. Aals u ze vooraf koopt  scheelt het u 2 euro.´´
 
De volgende kapellen zullen tijdens het Narretrappersbal het beste van  zich laten horen: hofkapel Bar Gebeure, de Merweboertjes, Rataplan en de Afzakkers. De kapellen zijn afwisselend te bewonderen in de grote en de kleine zaal. Ook zal stadsprins Prins Krabbejanus met zijn gevolg aanwezig zijn op het feest. In Drechtwerk zijn natuurlijk ook de hofhoudingen van Schenkeltrappers en Nar Veure te bewonderen.
 
*Meer info over onder meer kaartverkoop: www.narretrappersbal.nl
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com