AFGELASTINGEN: Bij de senioren komt vandaag alleen DFC 1 in actie

20 februari 2010 804x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor AFGELASTINGEN: Bij de senioren komt vandaag alleen DFC 1 in actie

De voor vandaag vastgestelde wedstrijden van DFC 2, DFC 3, DFC 4, DFC 5 en de meisjes MC1 zijn afgelast.

*In de derde klasse C van het zaterdagvoetbal gaat De Alblas 1 tegen DFC 1 door, aanvang 15.00 uur. Dat geldt ook voor Tricht tegen Drechtstreek. Over het doorgaan van Groote Lindt – MVV´58 wordt om elf uur beslist per herkeuring. Afgelast zijn: Streefkerk – WNC en VVAC – Pelikaan.

*In de reserve derde klas gaat voorlopig alleen Oranje Wit 4 – De Zwerver 3 door. Over Papendrecht 2 – Groote Lindt wordt om elf uur beslist. Afgelast zijn EBOH 2 – VVGZ 4, Pelikaan 4 – Alblasserdam 2 en Heerjansdam 4 – DFC 2.

*In de eerste klasse B van de A-junioren gaan Groot Ammers A1 – ASWH A2 en Heerjansdam A1 – Rijsoord A1 niet door. Over het doorgaan van de enige resterende wedstrijd in deze klasse (Hardinxveld A1 – Oranje Wit A2) wordt om elf uur beslist.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com