3C (5): Pupil Dylan de Weerdt ziet hoe DFC een koploper weet te vloeren

27 februari 2010 1540x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (5): Pupil Dylan de Weerdt ziet hoe DFC een koploper weet te vloeren

Dylan de Weerdt was vanmiddag Pupil van de Week bij de topper in de derde klasse C tussen ´zijn´ DFC en WNC uit Waardenburg. Het was voor het eerst sinds medio december dat DFC weer een officiële thuiswedstrijd speelde. Al die tijd had Dylan moeten wachten.

Vanzelfsprekend mocht de spits van DFC E1 aanwezig zijn bij de spelersbespreking annex lunch en werd hij ook uitgenodigd deel te nemen aan de warming-up van het eerste. Met scheidsrechter en spelers mocht hij kort voor half drie de DFC-arena betreden. Daar kreeg hij tijdens de toss nog een vaantje en de toss-munt van de scheidsrechter.

Na de officieuze aftrap waarbij Dylan mocht scoren was het langs de lijnen kijken hoe het DFC zou vergaan. Dylan ontmoette na afloop allemaal vrolijke en opgewekte DFC-spelers. Per slot haalden die andermaal een stunt uit door koploper WNC te onttronen.

In de bestuurskamer kreeg Dylan na afloop uit handen van aanvoerder Robin Ramesar het vermaarde DFC-vaantje en een van de handtekeningen van de DFC- ers voorziene wedstrijdbal.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com