3C (4): ´Individuele klasse gaf doorslag´*DFC scoort ook in z´n 13de wedstrijd

6 februari 2010 1546x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (4): ´Individuele klasse gaf doorslag´*DFC scoort ook in z´n 13de wedstrijd

Update – DFC-trainer Paul Koster was stellig in zijn eindoordeel over de topper bij Pelikaan. ,,We hebben verdiend verloren. Pelikaan heeft gewonnen op basis van z´n individuele klasse. Dat is jammer voor ons en doet ook een beetje pijn gezien de belangen die op het spel stonden. Daarbij komt dat Pelikaan wel redelijk makkelijk aan zijn twee goals kwam.´´

,,We hebben er in elk geval alles aan gedaan. In de eerste helft hebben we mogelijkheden gehad om toe te slaan. Dat is helaas niet gelukt. En dan krijg je net voor rust een goal tegen…´´.
 
Na de hervatting poogde DFC een beter resultaat te forceren, maar in opzet en uitvoering ontbrak het aan samenhang en wat geluk, erkende de trainer. Over de scheidsrechter die zijn ploeg in de slotfase op twee rode kaarten trakteerde, wilde Paul Koster alleen kwijt: ,,Het is wel opmerkelijk dat dezelfde man ons eerder dit seizoen bij Ameide ook  twee rode kaarten gaf´´.
 
Aanleiding om na het verlies bij Pelikaan over een verloren seizoen te spreken is er evenwel absoluut niet, zo liet ook Koster doorklinken. Als debutant staat DFC toch maar mooi ferm in het linkerrijtje. ´´Pas als je leert verliezen kun je gaan winnen. We gaan gewoon door – er zijn nog genoeg wedstrijden´´. (tekst fvd)
 
*Dankzij de treffer van Robin Ramesar vanmiddag ver in de tweede helft is DFC nog steeds een van de weinige ploegen die in het lopende seizoen in elke competitiewedstrijd minimaal één keer heeft gescoord.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com