3C (1): Schitterende 2-6 zege op De Alblas brengt DFC op kop in tweede periode

18 februari 2010 964x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (1): Schitterende 2-6 zege op De Alblas brengt DFC op kop in tweede periode

In de derde klasse C van het zaterdagvoetbal nam DFC vanmiddag de leiding in de tweede periode via een schitterende 2-6 overwinning op De Alblas over van Drechtstreek. Bovendien verstevigde de formatie van trainer Paul Koster z´n vierde plaats in het totaalklassement.

Drechtstreek, tot vandaag leider in de tweede periode, ging met 1-0 onderuit bij Tricht. De overige drie voor vandaag vastgestelde inhaalduels werden opnieuw afgelast.
 
Het zestal doelpunten dat DFC bij De Alblas op het scorebord plaatste waren stuk voor stuk van een bijzondere schoonheid. Ze kwamen op naam van Aaron Perez Maria (2x), aanvoerder Robin Ramesar (2x), Erik Vos (fantastisch afstandsschot) en Marvin Hooplot. Het was overigens De Alblas dat na twaalf minuten de leiding nam. Kort voor rust kopte Robin Ramesar na een vloeiende aanvalsactie met als schijven Erik Vos, Marvin Hooplot en Merijn van Groesen de verdiende gelijkmaker binnen: 1-1.
 
Na de hervatting was DFC niet meer te stuiten, wat resulteerde in een terechte 2-6 zege. Het was DFC´s veertiende competitiewedstrijd dit seizoen – in al die duels wist de ploeg steeds te scoren, wat op zich al een bijzondere prestatie is. Trainer Paul Koster verklaarde na afloop onder meer ´trots te zijn op deze fraaie teamprestatie´. ,,Ik heb zitten genieten´´, aldus de trainer.
 
Uitslagen 3C vandaag: Groote Lindt – MVV´58 afg., Streefkerk – WNC afg., Tricht – Drechtstreek 1-0, De Alblas – DFC 2-6, VVAC – Pelikaan afg.
Stand: WNC 14-29, Drechtstreek 14-27, Pelikaan 13-26, DFC 14-25, Tricht 14-22, Ameide 15-22, De Alblas 13-18, Streefkerk 13-16, MVV´58 12-15, Groote Lindt 13-15, Dubbeldam 14-13, VVAC 13-4.
 
2de Periode: DFC 5-12, Drechtstreek 5-10, Ameide 6-9, Pelikaan 4-8, Tricht 5-8, WNC* 5-8, Groote Lindt 4-7, Dubbeldam 5-6, MVV´57 3-3, Streefkerk 4-3, De Alblas 4-2, VVAC 4-0. -*=winnaar 1ste periode.
De tweede periode bestaat uit zeven wedstrijden. DFC moet nog inhalen tegen Groote Lindt (uit) en VVAC (thuis).
Programma 27 februari: DFC – WNC, Drechtstreek – VVAC, Dubbeldam – Tricht, Groote Lindt –Streefkerk, MVV`58 – Pelikaan, De Alblas – Ameide.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com