´Narretrappersbal is weer een geslaagd feessie geweest´

16 februari 2010 2375x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ´Narretrappersbal is weer een geslaagd feessie geweest´

Afgelopen zaterdag was het bij Drechtwerk dé avond van het grote carnavalsfeest van Dordrecht het Narretrappersbal editie 2010. Dit jaar stond de carnavalsavond georganiseerd door de Schenkeltrappers en Nar Veure in het thema van Glitter & Glamour. Het Dordtse publiek had zich in groten getale flink uitgedost in prachtige en ludieke kleding die in teken stond van het thema, meldt Fred Rackwitz van DFC´s carnavalsgilde Nar Veure.

De beide carnavalsverenigingen geven het carnavalspubliek dan ook een flinke pluim en zien dat de Dortenaren het carnavallen nog lang niet verleerd zijn.Met gigantische glitterbollen veel zilver confetti en veel glamour werd het feest om 21.00 uur in volle gang gezet. Feestzanger Wim Dalmee liet het dak eraf gaan met zijn wervelende optredens en wist het publiek flink op te zwepen, dat was dan ook waar menigeen over sprak. Je kon gewoon niet stil blijven staan.
 
De spontane reacties van vele feestgangers waren dan ook fijn om te horen en volgens velen terecht. “Dit is een echt Narretrappersbal, een feest zoals het hoort.” De beiden carnavalsverenigingen Nar Veure en de Schenkeltrappers spreken dan ook over een zeer geslaagde avond en na afloop liep iedereen met een lach op zijn gezicht weg. Het was dan ook fijn om te horen dat de carnavalsvierders respecteerde dat de organisatie hun beloftes waren nagekomen. Een spetterende aangeklede feestzaal, onafgebroken entertainment van zangers en kapellen en een DJ waarbij je uit je dak kon gaan.
 
Ook DrechtwerkGastvrij verdient een heel groot compliment voor de catering en de personele bezetting. Alles ging zeer vlotjes en werd in uitstekende banen geleid. In de DJ zaal stond Feest DJ Rene die iedereen liet springen, zingen en gek doen. Ook René sprak na afloop zijn lovende woorden uit over het feest, waarna hij gelijk zei: “volgend jaar doen we het weer!”Prins Krommediek de 19e en Prins EBO de 20e vonden het een feest waar Dordrecht trots op mag zijn, en heb je het gemist dan krijg je volgend jaar weer de kans om op het grootste carnavals feest van Dordrecht te komen want de organisatie van Narretrappersbal 2011 is alweer begonnen voor Nar Veure en de Schenkeltrappers.
 
Dankzij vele vrijwilligers en natuurlijk alle feestneuzen en carnavalsvierders in Dordrecht kunnen de bevriende carnavalsverenigingen de Schenkeltrappers en Nar Veure behorend bij de voetbalclubs EBOH en DFC zeggen “Het Narretrappersbal 2010 is een zeer geslaagd feessie geweest”
 
*Voor foto’s van het Narretrappersbal klik op de onderstaande link, ook ziet u daar de gehele fotocollectie van partygraaf Aad Aardoom.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com