Winterspelen jongste DFC-jeugd weer zeer geslaagd evenement (2)

10 januari 2010 670x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Winterspelen jongste DFC-jeugd weer zeer geslaagd evenement (2)
Update (foto´s E´s en F´s) – Jeugdbestuur en Jeugdevenementencommissie van DFC willen bij deze nogmaals iedereen hartelijk danken die zich hebben ingezet voor om van de Winterspelen2010 voor de jeugd weer een zeer geslaagde dag te maken. ´Een in het bijzonder de tafeltennissectie van DFC  voor hun inzet en het beschikbaar stellen van hun materiaal.´
 
*Bijgaand wat beelden de Spelen bij de E´s en F´s én van het tafeltennisstoernooi voor de C- en D-groep jongens en meisjes dat werd gehouden in de sportzaal en heel wat fanatieke partijtjes opleverde.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com