Winterspelen jongste DFC-jeugd weer zeer geslaagd evenement (1)

10 januari 2010 1084x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Winterspelen jongste DFC-jeugd weer zeer geslaagd evenement (1)

Update – DFC´s actieve Jeugdevenementencommissie (JEC) zegt ´met veel genoegen te kunnen terugkijken op een zeer geslaagde Winterspelen voor de jongste jeugd inclusief het tafeltennistoernooi afgelopen zaterdag´.

Om 10 uur begonnen de Kabouter en F-pupillengroep gestart, waarbij twee ´teams´ eerste werden: Ajax en AZ. De onderdelen waren zaalvoetbal, tafelvoetbal, familiespel en sjoelen.
 
Om 12 uur kwam de E-groep aan de beurt. Winnaar bij deze E-pupillen werd het team van FC Twente. De strijden op de onderdelen zaalvoetbal, tafelvoetbal, darten en sjoelen.
 
De middag was voor de C- en D-groep jongens en meisjes. De winterspelen en het tafeltennis werden gelijktijdig gespeeld. Er was een winnaar van het tafeltennistoernooi bij de meisjes en de jongens en een winnaar van de Winterspelen bij de jongens en de meisjes. De Winterspelen bestonden hier uit darten, tafelvoetbal en een voetbalquiz.

*De winnaars bij de meisjes C-D: Danique Denin (winterspelen bestaande uit darten en quiz), Kelly van Es (tafeltennis).

*De winnaars bij de jongens C-D: Jur Zuiderduin (winterspelen bestaande uit darten, tafelvoetbal en quiz), Aldair Wernet (tafeltennis).
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com