TRAININGSKAMP (3): ´Veel dank aan onze sponsors en sympathisanten´

11 januari 2010 1527x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor TRAININGSKAMP (3): ´Veel dank aan onze sponsors en sympathisanten´

Nadat iedereen aan het eind van de zaterdagmiddag een beetje was bijgekomen van de inspanningen gingen we verder met onderdeel  Koken met Peute, vervolgt onze verslaggever Cees van Woerkom.

,,Die liet blijken zelfs het onderdeel flamberen goed onder de knie te hebben. We hebben met z’n allen heerlijk gegeten. Na wat napraten over alles en nog wat ging iedereen zich opmaken voor avondje stappen in Venray bij  de grootste discotheek van Limburg. Zondagmorgen weer het bekende plaatje van Jan Smit en iedereen aan het ontbijt met gebakken ei. Daarna gezamenlijk opruimen waarna iedereen met fijn gevoel huiswaarts keerde.´´
 
,,Bij deze willen we tot slot onze dank uitspreken aan iedereen die aan het welslagen heeft meegewerkt. Bijzondere dank aan twee bedrijven die dit hele leuke weekend mogelijk maakten: de Kreko-groep en keurslagerij van Wijngaarden voor de geleverde spullen. Maar ook vanzelfsprekend al die anderen die ons financieel gesteund hebben om dit allemaal te realiseren. Nogmaals dank hiervoor.
Was getekend: Cees van Woerkom, Ton Lucas, Paul Koster, Rudolf Peute, Hans van den Berg en niet te vergeten Johan Mikpunt.´´
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com