TRAININGSKAMP (2): Maartens Wereldsterren triomferen in Overloon

11 januari 2010 695x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor TRAININGSKAMP (2): Maartens Wereldsterren triomferen in Overloon

Update (zie slot) – Zaterdagmorgen half negen werden we gewekt door keiharde muziek van Jan Smit (´Als de morgen is gekomen´), vervolgt Cees van Woerkom.

,,Onze ingehuurde kok Peute begon met het bakken van 45 eieren(!) met spek die in no-time op waren. Om tien uur werden we opgehaald door een activiteiten-bureau. De rit op moutain-steps ging richting bos. Daar begon na wat uitleg het derde onderdeel van het trainngskamp: een wedstrijdje lasergun per team´´.
 
,,Dit was echt lachen: om te zien én zeker om te doen. Iedereen deed na een wel heel kort nachtje zeer fanatiek mee. Onze grensrechter Johan werd zelfs opgeofferd door de aanvoerder zodat hij zelf door kon met de rest van zijn team. Onderdeel vier bestond uit diverse opdrachten. Terwijl een groep bezig was een onderdeel af te werken, stonden zo´n 20 man dat team met sneeuw/ijsballen te bekogelen. De bril van Johan bleek het meest geliefde mikpunt. Dat leverde diverse malen een voltreffer op.´´
 
,,Het vijfde en laatste onderdeel was een gps-steprace door de bossen. Aanvankelijk was het de bedoeling dit met buggy’s te doen maar door de enorme sneeuwval kon dat helaas niet doorgaan.
Bij terugkeer op boerderij  werden de per team vergaarde punten opgeteld waarna de prijzen konden worden uitgereikt.´´ De eindstand:
 
1: De Wereldsterren met Maarten (aanvoerder), Merijn, Mark, Nick, Aike.
2: Daveys FC met Davey (aanvoerder), Dennis, Michel, Robin, Marco.
3: Team Orlando met Louisiano (aanvoerder), Ruben, Marcel, Thomas, Johan.
4: Turkiye 28 met Mehmet (aanvoerder), Ibo, Marvin, Coskun, Davut.
 
*Op de hyve van DFC1 en de algemene hyve van DFC staan door trainer Paul Koster gemaakte filmpjes van een van de spelonderdelen van zaterdagmiddag:
*  dfc1.hyves.nl/   (evt kopiëren en plakken)
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com