TRAININGSKAMP (1): ´Alles is prima verlopen – er is heel veel gelachen´

11 januari 2010 1534x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor TRAININGSKAMP (1): ´Alles is prima verlopen – er is heel veel gelachen´

Treffender kon trainer Paul Koster het niet uitdrukken: ,,Het trainingskamp is prima verlopen, er is veel gelachen´´.

De selectie van DFC verbleef afgelopen weekeinde van vrijdagavond tot zondagmiddag met trainers en leiders in Overloon voor het winterstop-trainingskamp dat inmiddels is uitgegroeid tot een traditie. Overloon ligt in het oosten van Noord-Brabant vrijwel op de grens met Limburg tussen Boxmeer en Venray.

 
Op verzoek van website-eindredactie Fred van Dongen maakte leider Cees van Woerkom het volgende verslag:
,,Bij aankomst vrijdag bij de woonboerderij in Overloon was er gelijk een hoop enthousiasme over de gekozen locatie. Na afloop van het eten van de plaatselijke chinees (deze had de dag van zijn leven) zijn we begonnen met het door het weekend heen lopende progamma. Eerste onderdeel van de  activiteiten was een voetbalquiz in elkaar gezet door trainer Paul. Wat opviel was dat heel veel gasten veel van voetbal afweten bij soms hele moeilijke vragen.´´
 
,,Tweede onderdeel was een playbackshow per team. Dit was natuurlijk ook weer lachen vooral met de Turkse inzending met leadzanger MeMo. Daarna werd de muziekinstallatie vrijgegeven, die beschikbaar was gesteld door Crouch waarvoor dank. Fijn hierbij was dat de boerderij afgelegen lag (´wat een teringherrie´ aldus Hans). Er waren diverse optredens van gast-dj’s o.a. dj Don’t be shy, dj Assie en diverse rappers onder wie onze aanvoerder. Het viel me op dat die gasten niet alleen met een bal maar ook met de microfoon goed overweg kunnen. Dit geweld ging door tot de vroege uurtjes.´´
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com