NIEUWJAARSRECEPTIE (2): Oud FC Dordrecht wint Traditional in toernooivorm

3 januari 2010 968x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor NIEUWJAARSRECEPTIE (2): Oud FC Dordrecht wint Traditional in toernooivorm

Voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie vond de zg. Nieuwjaars Traditional plaats. Deze keer was gekozen voor een 7tegen7 Toernooi, waaraan vier teams deelnemen: de DFC Veteranen, DFC-trainers senioren/junioren, Oud FC Dordrecht en in plaats van Oud DFC een team gevormd door DFC-pupillentrainers.

De wedstrijden, die elk vijftien minuten duurden, konden ondanks de sneeuw op het hoofdveld worden gespeeld. De sneeuwlaag was relatief rul, bovendien scheen een heerlijk winterzonnetje en was het vrijwel windstil. Onder die niet verkeerde omstandigheden konden de diverse wedstrijden toch op halve velden plaatsvinden. Er werd nog flink gescoord ook – niet één van de zes partijtjes eindigde doelpuntloos.

Uiteindelijk ging de toernooizege naar het team van Oud FC Dordrecht dat al z´n drie wedstrijden won. Aanvoerder Anne Evers kreeg na afloop in de kantine een heuse kampioensbeker uitgereikt door DFC´s co-voorzitter Ger Hüsen. Na afloop kon worden gesproken van een dik geslaagde nieuwe opzet.
 
Eindstand Nieuwjaarstoernooi: 1 Oud FC Dordrecht 3 gespeeld 9 punten, 2 DFC Trainers 3-6, 3 DFC Pupillentrainers 3-3 en 4 DFC Veteranen 3-0.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com