NIEUWJAARSRECEPTIE (1): Preses vol lof over inzet peloton vrijwilligers

3 januari 2010 795x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor NIEUWJAARSRECEPTIE (1): Preses vol lof over inzet peloton vrijwilligers

De traditionele Nieuwjaarsreceptie van DFC kende zondagmiddag een flinke belangstelling. Co-voorzitter Henk Nieboer schonk hoogstpersoonlijk de champagneglazen vol, waarmee later een massale toost werd uitgebracht op het welzijn van DFC in het nieuwe jaar.

In zijn korte toespraak uitte Nieboer waarderende woorden voor de sportieve prestaties van de diverse DFC-teams in de lopende competitie en toonde hij zich zeer ingenomen met de bijdrage van de nieuwe hoofdsponsor Danny van Adrichem. De grootste lof zwaaide de preses overigens toe aan het peloton vrijwilligers waarvan de inzet ten bate van de club even enorm als onmisbaar is.
 
Nadat op voorspraak van Nieboer alle aanwezigen de glazen champagne hadden geheven op de wens dat ook 2010 weer een mooi jaar voor DFC zal worden, kon het officieuze gedeelte beginnen. Voor de geslaagde muzikale omlijsting zorgde evenals vorig jaar alleskunner Wilco.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com