Johan Mol en Ronald van Pelt zwaaien einde seizoen af bij Het Tweede

24 januari 2010 995x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Johan Mol en Ronald van Pelt zwaaien einde seizoen af bij Het Tweede

De coaches Johan Mol en Ronald van Pelt stoppen aan het eind van dit seizoen met trainen en (bege)leiden van DFC 2. Twee keer (dinsdag en donderdag) trainen met de groep kunnen ze steeds moeilijker combineren met hun dagelijkse werk.

Bijna tien jaar lang zijn ze in die functies actief geweest – eerst bij het eerste zaterdagteam van DFC toen de club ook nog actief was in het zondagvoetbal, daarna rond het prestatieve tweede elftal.

Voor DFC zullen de twee vrijwilligers overigens niet verloren gaan. Ze willen zich in het nieuwe seizoen vrijwillig inzetten voor DFC-teams die niet tot de zogeheten (prestatieve) A-categorie worden gerekend. Met uitzondering van DFC 1, DFC 2 en DFC A1 vallen alle overige DFC-teams in de zg. B-categorie.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com