HET TWEEDE (2): DFC 2 verliest stadsderby al in de eerste helft

24 januari 2010 705x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor HET TWEEDE (2): DFC 2 verliest stadsderby al in de eerste helft

DFC 2 verloor de stadsderby bij EBOH 2 al in de eerste helft die met een 3-0 achterstand werd afgesloten. Coach Johan Mol: ,,Het was een rommelige eerste helft van onze kant. Door onachtzaamheid en omdat we niet scherp genoeg waren stonden we bij rust dus al met 3-0 achter´´.

EBOH bezigde volgens Mol de aanpak van de lange halen. ,,En dat konden wij niet ombuigen in goed voetbal´´. Kansjes dienden zich in die fase wel aan voor DFC 2 maar Rubén Schot, Erik Bouwens en Ibo Karasahin misten in de afwerking het tikkeltje mazzel.
 
,,Na de rust ging het iets beter van onze kant. We kregen diverse hoekschoppen en vrije trappen rond de zestien´´, aldus Mol. Helaas was het echter EBOH dat in het tweede bedrijf als eerste scoorde. Uit een kluts viel de 4-0. Tien minuten voor tijd redde Ibo Karasahin (foto-inzet) de spreekwoordelijke eer voor Het Tweede.
 
Basis DFC2: Melvin Jongeneel, Danny Haksteen, Aike Janssen (46m Robbie Korn), Michael Nieboer, Kevin Verstegen, Matthijs Jongeneel, Rubén Schot, Willem Opmeer, Stephan van Beusekom (46m Jonathan Dubbeldam), Ibo Karasahin, Erik Bouwens.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com