Gewaardeerde DFC´er Chris Brussen op 88-jarige leeftijd overleden

27 januari 2010 1380x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Gewaardeerde DFC´er Chris Brussen op 88-jarige leeftijd overleden

Op 25 januari jl. is Chris Brussen overleden. Hij werd 88 jaar en was 75 jaar lang lid van DFC. In het laatste Clubnieuws stond er nog een stukje over hem in de rubriek Gewaardeerde DFC-ers.

Tijdens zijn DFC-lidmaatschap was hij niet alleen speler van jeugd- en seniorteams,  maar ook jarenlang leider bij vele DFC-jeugdelftallen. Tot voor enkele jaren geleden was hij een trouw bezoeker van de wekelijkse Donderdagmiddag-soos en de jaarlijkse reünie.
 
In Dordt had hij plaatselijke bekendheid als parkwachter van park Merwesteijn. Hij woonde ook heel lang in het bekende witte huis in dat park. Tot zijn pensionering werkte hij bij de gemeente Dordrecht in het groen-onderhoud. Chris Brussen was ook drager van de Eremedaille in Zilver verbonden aan de Orde van Oranje-Nassau. De laatste jaren verbleef hij in het verzorgingstehuis De Sterrenlanden.
 
De crematie vindt a.s. vrijdag 29 januari plaats. De afscheidsplechtigheid is die dag om 15.00 uur in de Wilhelminazaal aan de Nassauweg 190 in Dordrecht (Essenhof).
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com