E-pupillen a.s. zaterdag hoe danook in actie*Aangepaste trainingen F-pupillen

14 januari 2010 581x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor E-pupillen a.s. zaterdag hoe danook in actie*Aangepaste trainingen F-pupillen

De E-pupillen van DFC komen zaterdag a.s. hoe dan ook in actie. Leider Pieter van Kaam: ,, Als het veld en weer het toestaat gaan we op het hoofdveld onderlinge wedstrijden spelen. Anders gaan we de zaal in voor een toernooitje.´´

De E-tjes worden geacht om tien uur zaterdagmorgen aanwezig te zijn op de DFC-accommodatie. ,,Dus voetbalschoenen & zaalschoenen meenemen´´, aldus Pieter.
 
,, Dit betekent voor alle F-teams in elk geval dat ze minimaal 1x per week kunnen trainen. Het is belangrijk om zowel binnen als buitenschoenen mee te nemen.  Spelers van F3 en F4 kunnen op dinsdag vanaf 17.00 uur bellen of er voor hen training is. Voor de spelers van F1 en F2 geldt dit voor de donderdag´´, aldus coördinator Gert-jan van Es van de F-pupillen.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com