DFC neemt pas na rust afstand van oefenpartner Groot Ammers (4-2)

16 januari 2010 848x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC neemt pas na rust afstand van oefenpartner Groot Ammers (4-2)

DFC 1 speelde vanmiddag z´n eerste wedstrijd van het nieuwe kalenderjaar. Op het eigen kunstgrasveld werd vierdeklasser Groot Ammers met 4-2 geklopt. Bij rust van dit oefenduel stonden de gasten nog met 0-1 voor.

De laatste keer dat de équipe van trainer Paul Koster in actie kwam, was op 12 december van het vorig jaar. Toen werd voor de competitie in de derde klasse C Ameide met 1-0 verslagen.
 
DFC dat door omstandigheden enkele basisspelers miste, presenteerde zich vanmiddag voor rust te statisch. Het tempo lag te laag, waardoor nauwelijks vloeiende acties ontstonden.  Groot Ammers kwam zodoende halverwege het eerste bedrijf verdiend met 0-1 voor door een treffer van Khalid Benami.
 
Na de hervatting schroefde DFC het tempo op waardoor Groot Ammers dat voor rust in de meerderheid was, uiteindelijk moest afhaken. Ibo Karasahin zorgde na voorbereidend werd van de op rechts acterende jeugdspeler Aaron Perez Maria al na twee minuten voor de gelijkmaker. Die stand bleef tot halverwege de tweede helft gehandhaafd. Toen liet Aaron zien ook over scorend vermogen te beschikken (2-1).
 
Groot Ammers kwam nog even langszij via opnieuw Khalid Benami (2-2) maar daarna spurtte DFC definitief weg van de tegenstander. Davut Sahan sloeg twee keer toe (4-2) waarbij aan de laatste goal fraai voorbereidend werk van Aaron Perez Maria en Marvin Hooplot voorafging. (Verslag fvd)
 
Basis DFC: Melvin Jongeneel, Michel Schwarz, Mark Jongeneel, Aike Janssen, Louisiano Trinidad, Erik Vos, Merijn van Groesen, Marvin Hooplot, Aaron Perez Maria, Davut Sahan, Sadik Karasahin. Wissels na rust: Coskun Altintas, Hikmet Uysal, Thomas van Brakel, Ibo Karasahin.
 
*Komende zaterdag staat voor DFC een competitieduel uit bij Streefkerk geprogrammeerd. Mocht dat treffen worden afgelast dan is een schaduw-partner gevonden in de vorm van zaterdag-eersteklasser VVGZ uit Zwijndrecht. Ook dan wordt thuis gespeeld op het kunstgrasveld, aanvang half drie.
 
*Op 30 januari vertolkt zoals bekend tweedeklasser en stadgenoot Wieldrecht de rol van schaduw-partner. Dat duel wordt bij Wieldrecht gespeeld zodat andere DFC-teams die dag eventueel gebruik kunnen maken van het eigen kunstgras.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com