DFC en Nar Veure luidden Carnaval 2010 in met Nar Veure Bal en Familiefeest

28 januari 2010 1161x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC en Nar Veure luidden Carnaval 2010 in met Nar Veure Bal en Familiefeest

Update (met fotolink) – Afgelopen weekeinde stond de DFC-accommodatie in het teken van Carnaval. Zaterdagavond hield carnavalsgilde Nar Veure het traditionele Nar Veure Bal.

Een keur aan kapellen zorgde voor de muzikale omlijsting zoals onder meer Bar Gebeure, Rataplan, De Merweboertjes, de Afzakkers, de Stumpers, Goedt Voudt en Laphethemookis.  Daarnaast trad allround entertainer / zanger Sjaak Verkade op. Tijdens het demasqué waren er weer prijzen voor de best verklede individuen en groepen te verdienen. Het motto van het gilde in dit carnavalsjaar luidde zoals bekend Nar Veure is een beetje maffie ja.
 
Zondag werd in de sportzaal het DFC Familie Carnaval gevierd, waarbij zoals gebruikelijk veel aandacht voor de jeugd. Er waren onder meer live optredens van de hofhouding en dansmariekes van de Schenkelbengels en de Merwekrabbers-jeugd. Natuurlijk waren ook hier prijzen te verdienen voor de best verklede kinderen.
 
*,,Langs deze weg wil het bestuur van Nar Veure iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en bijdrage op het Nar Veure bal en Familiecarnaval. Mede door U kunnen we terug kijken op een geweldig weekend´´, aldus NV-preses. Fred Rackwitz.  ,,We komen U graag weer tegen op de feesten die komen gaan. Zie daarvoor onder meer de agenda op de Nar Veure-site´´.
 
**Foto’s van beide evenementen gemaakt door partygraaf Aad Aardoom staan op:
 
http://narveure2009-2010.mijnalbums.nl/  (evt kopiëren en plakken)

 

*Het volgende grote evenement van Nar Veure is het Narretrappersbal op zaterdagavond 13 februari in het Drechtwerk-gebouw. Zie hiervoor bijgaand poster en het onderwerp Nar Veure al druk in de weer met voorbereiding op het carnaval elders op deze site.
 
*Zie ook www.narveure.nl en www.narretrappersbal.nl (evt kopiëren en plakken)
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com