AFGELAST: Training DFC op KNVB-sportcentrum geschrapt vanwege sneeuwval

25 januari 2010 634x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor AFGELAST: Training DFC op KNVB-sportcentrum geschrapt vanwege sneeuwval

Het bezoek dat de DFC-selectie vanavond maandag 25 januari zou brengen aan het KNVB-sportcentrum in Zeist gaat niet door. Oorzaak is het winterse weer.

Trainer Paul Koster: ,,Ik ben vanmorgen gebeld dat het daar heeft gesneeuwd en dat het kunstgras onder de sneeuw ligt. Ze hebben geprobeerd om het eraf te schuiven maar ze zijn bang dat het vanavond gaat opvriezen en dat het dus glad wordt. Het is niet anders, de training wordt wel verschoven naar een andere datum maar dat horen we nog. Lekker avondje vrij dan maar.´´

De roodwitte équipe van Paul Koster zou in Zeist trainen als onderdeel van een trainerscursus die op het sportcomplex van de voetbalbond wordt gegeven. Dinsdagavond traint het eerste van DFC gewoon weer op het eigen kunstgrasveld. De trainer verwacht de spelers om 20.00 uur in de kleedkamer om de wedstrijd van afgelopen zaterdag te bespreken.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com