Weerzien met DFC 9 uit het jaar 1964

4 december 2009 1821x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Weerzien met DFC 9 uit het jaar 1964

Ze waren er allemaal tijdens de soos op donderdagmiddag 19 november in het clubgebouw. De spelers van DFC 9 uit 1964. Tenminste in zoverre zij van tevoren voor een uitnodiging getraceerd konden worden. Hans Morks, Henk Nelemans, Jan Sebes, Ton Schade, Wim van de Rest en Dick van Valen waren van de partij. En ook oud-leider Bas van de Graaf de initiatiefnemer van het geheel.

Het roemruchte DFC 9 uit 1964 kende vele opvallende personages. Bijvoorbeeld met Jan de Roo, Ben Keukenbring, Ton Retel en Ad Lawende. Het negende verpletterde jarenlang de tegenstanders. Een score van 13-1 was geen uitzondering.

Van het legendarische elftal zijn ook verschillende tekeningen gemaakt. Zij zijn nog in het bezit van diverse DFC’ers. Tijdens de soos werden de portretten van studio Subfakken uit Rijsoord tentoongesteld. ´´ En die zijn beslist wat waard,” aldus oud-speler Hans Morks.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com