Veteranen blijven dit seizoen ongeslagen*Gelijkspel (5-5) tegen ODS

11 december 2009 869x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Veteranen blijven dit seizoen ongeslagen*Gelijkspel (5-5) tegen ODS

Donderdagavond 10 december zijn de DFC Veteranen in een 7tegen7-duel aangetreden bij en tegen "onze vorige huurders"  ODS.

DFC´s keuzeheer Arie Delmotte meldt: ,,In een miezerige en frisse ambiance werd er op de kunstmat van GSC/ODS aangetreden tegen een gemixte delegatie van ODS, met in hun midden coryfeeën als Thijs Blom, Lucien Gooshouwer, Leo van Eeden en organisator Michael Abbema. In een gelijkopgaand duel werd het na een 1-0 achterstand én een 5-2 voorsprong, uiteindelijk 5 tegen 5.´´

Hiermee blijft het veteranenteam van DFC dit seizoen ook in uitwedstrijden ongeslagen, aldus de keuzeheer. Doelpuntenmakers aan de kant van DFC waren, Jan Balder, Ronald Blokland, Duco Bolte, Cees Rombout en Marc van de Ende.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com