Tafeltennissectie DFC zag twee teams najaarskampioen worden

29 december 2009 1649x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Tafeltennissectie DFC zag twee teams najaarskampioen worden

Voor de tafeltennissers is de najaarscompetitie succesvol afgelopen. Twee teams werden kampioen: DFC 3 dat nu promoveert naar de 4e klasse en DFC 4 dat ook een treetje stijgt en in 2010 uitkomt in de 5de klas. DFC 2 , in het voorjaar dus nog gepromoveerd, is daarentegen gedegradeerd naar de 5e klasse.

,,Wij nemen ieder jaar aan twee competities deel, in het voorjaar en in het najaar. Iedere competitie bestaat uit 10 wedstrijden, vijf keer uit en vijf keer thuis, en duurt ongeveer drie maanden. Vanaf 25 januari 2010 kunnen we weer aan de bak in de nieuwe voorjaarscompetitie´´, aldus DFC´s tafeltennissectie. ,,Zin om ook een keer een balletje te slaan? Op dinsdagavond vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom in de DFC-sportzaal´´.
 
*Kersttoernooi tafeltennis – Op 19 december hebben 14 tafeltennissers aan het jaarlijkse kersttoernooi deelgenomen. Bij dit toernooi worden er een aantal dubbelpartijen gespeeld waarbij er geloot wordt wie tegen wie speelt.
 
Deze keer voor het eerst werd de loting aangepast waardoor ieder team uit een sterke en een minder sterke speler bestond waardoor iedereen ongeveer de zelfde kans had om hoog te eindigen. Zoals elk jaar had Jan de Deugd de organisatie tot in de puntjes geregeld en was het weer erg gezellig. De gedeelde eerste plaats ging naar Ulrich Wijbers en Ed Noorlander.
 
*Meer tafeltennisnieuws op de site van DFC Tafeltennis, die is te bereiken via de link Tafeltennis links op deze pagina.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com