Selectie DFC sluit jaar zaterdagmiddag af met lunch en FIFA2010 -toernooi

18 december 2009 847x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Selectie DFC sluit jaar zaterdagmiddag af met lunch en FIFA2010 -toernooi

Zoals bekend heeft de KNVB donderdagmorgen al alle voor zaterdag en zondag vastgestelde wedstrijden geschrapt. De totale afgelasting betreft zowel de A- als de zogeheten B-categorie. Voor alle DFC-teams is de winterstop dus enkele dagen eerder dan gepland begonnen.

*DFC-trainer Paul Koster benut de vrije zaterdag om de succesvolle eerste seizoenshelft van zijn selectie af te sluiten met een gezamenlijke lunch. Die begint zaterdag om 12.30 uur in het clubgebouw.
Paul verder: ,, Vervolgens spelen we op de Playstation3 het FIFA2010 Toernooi. Alle spelers en begeleiding worden om 12.30 uur bij DFC verwacht.´´
De toernooi-winnaar kan rekenen op een bijzondere prijs. Zie hiervoor de blog van Fred van Dongen: don-fredo.hyves.nl/
 
*Omdat vanwege de sneeuwval er donderdagavond niet kon worden getraind op het kunstgrasveld, werden die avond ook vrijwel alle trainingen geschrapt. Alleen DFC 1 en de Veteranen maalden niet om het barre weer. Zij trainden onder wel heel bizarre maar niet minder gezellige omstandigheden onder kunstlicht op het hoofdveld. Het eerste breidde al sneeuwrollend de eigen selectie en passant nog even handig met twee spelers die duidelijk uit IJsland kwamen… Zie bijgaande foto´s.
 
*De voor zaterdag geplande activiteiten voor de diverse pupillenteams zijn afgelast omdat het kunstgrasveld niet gebruikt mag worden en de sportzaal is bezet, meldt coördinator Gert-jan van Es.
.
*Meer over de algehele afgelasting voor zaterdag en zondag staat op NOS teletekst pagina 603.
*Zie ook het onderwerp ´Winterstop nu al begonnen´ elders op deze site.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com