RUBRIEK: Arie Heijstek over bijna vergeten DFC´ers: Vandaag Joost Felkers

10 december 2009 3060x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor RUBRIEK: Arie Heijstek over bijna vergeten DFC´ers: Vandaag Joost Felkers

Archivaris Arie Heijstek belicht sinds kort met regelmaat enkele oer-DFC´ers van weleer. Arie spreekt zelf van een rubriek waarin (bijna) vergeten leden centraal staan. Vandaag: Joost Felkers (67)

Joost Felkers – 67 jaar en reeds meer dan 56 jaar DFC-lid – is in de loop der jaren geheel uit het oog verdwenen. Zijn contacten met DFC zijn beperkt gebleven tot het lezen van het Clubnieuws en het vooral regelmatig raadplegen van de DFC-website. Met complimenten van Joost aan Fred van Dongen.
 
Joost is altijd alleenstaand gebleven en woont sinds 1978 in Rijswijk (ZH). Het grootste deel van zijn arbeidzame leven werkte hij als jurist bij de Rijksoverheid – hij is gepensioneerd.  Zijn moeder, inmiddels 102 jaar oud!, woont nog steeds zelfstandig in Dordrecht.
 
Joost is eventueel te bereiken via jfelkers@xs4all.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com