Revaliderende keeper Koen zag de Derby van Barcelona in Camp Nou

15 december 2009 909x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Revaliderende keeper Koen zag de Derby van Barcelona in Camp Nou

DFC´s jeugdige doelman Koen van Torenburg zag afgelopen zaterdagavond El Derbi de Barcelona in Camp Nou. Barcelona won met 1-0 door een snoeiharde strafschop van Ibrahimovic.

Koen volgde de derby op uitnodiging van DFC´s website-eindredacteur en oud-pr-man Fred van Dongen. Die verblijft regelmatig in Barcelona en Camp Nou. De jonge keeper die zondag 19 wordt, is revaliderend van een zware knie-operatie. Koen scheurde vorig seizoen z´n kruisbanden. Zijn vurig gewenste rentree op de velden zal hoogstwaarschijnlijk pas in de loop van 2010 plaats vinden.
 
Koen zag met 84.558 andere enthousiaste bezoekers hoe sterspeler Leo Messi voorafgaand tijdens een enorm spektakel de Gouden Bal kreeg overhandigd door zijn moeder. Messi werd vorige week uitgeroepen tot Europees Speler van 2009.
 
**CLUBNIEUWS – Fred interviewde als columnist Don Fredo de aan de TU Delft industrieel ontwerp (eerstejaars) studerende Koen onlangs voor de wintereditie van het Clubnieuws DFC. Dat verschijnt deze week. De DFC-leden krijgen het de komende dagen per reguliere post thuisbezorgd. Met dank aan de verzendploeg Arie Hoornweg (coördinator), Cees Bel, Ger Hüsen en Ger Loeve.
 
In het Clubnieuws staat ook een leuke column van Ernst de Pee over beeldvorming en een interview met aanvoerder Robin Ramesar van DFC 1, dat als promovendus halverwege de competitie toch maar mooi vierde staat in de derde klasse C. En in al z´n elf wedstrijden steeds tot scoren kwam wat ook redelijk uniek is.
 
*Meer over El Derbi de Barcelona op Don Fredo´s blog: don-fredo.hyves.nl/
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com