Pupillen DFC F3 in het nieuw gestoken door ABC Den Hartog Verhuizingen

22 december 2009 2335x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Pupillen DFC F3 in het nieuw gestoken door ABC Den Hartog Verhuizingen

De F3-pupillen van DFC zijn vorige week in het nieuw gestoken door Michal Weeda van ABC Den Hartog verhuizingen. ,,Waarvoor dank´´, aldus Martin van Wijngaarden namens het team en de sponsorcommissie.

Weeda kreeg zoals inmiddels gebruikelijk met sponsors een ingelijst shirt met daarop de sponsor-naam. DFC F3 bestaat uit: Rowin, Jan, Nick, Noah, Naomi, Xander, Max, Luca en Joey. Het team werd vorige maand Najaarskampioen. Twee wedstrijden voor het einde van de competitie waren ze niet meer te achterhalen door de rest.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com