Marvin Hooplot beste DFC´er op Playstation*Kalkoen naar de Haantjes…

19 december 2009 2485x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Marvin Hooplot beste DFC´er op Playstation*Kalkoen naar de Haantjes…

DFC-trainer Paul Koster benutte gisteren de vrije zaterdag om de succesvolle eerste seizoenshelft van zijn selectie af te sluiten met een gezamenlijke lunch in het clubgebouw. Daarna speelden hij en zijn manschappen op drie velden op de Playstation3 het FIFA2010 Toernooi.

In de halve finales van dat toernooi was het heel spannend, meldt onze verslaggever-fotograaf. Marvin (Frankrijk) versloeg Robin (Argentinië) met 1-0 en Hikmet (Spanje) was met dezelfde cijfers te sterk voor trainer Paul (Duitsland). ,,In de finale wist Marvin een 0-1 achterstand om te zetten in een 2-1 overwinning, zodat de Franse haantjes de kalkoen mee naar huis mochten nemen. Al met al een geslaagde afsluiting.´´
 
Die kerstkalkoen was als hoofdprijs ´op afstand´ aangeboden door website-eindredacteur Fred van Dongen. Fred verblijft momenteel in Barcelona, waar de plaatselijke FC zaterdagavond voor een unieke gebeurtenis zorgde door de zesde trofee van dit succesjaar binnen te slepen. In Abu Dhabi werd de finale van het toernooi om de World Cup voor clubs na verlenging met 2-1 gewonnen van het Argentijnse Estudiantes. De winnende goal kwam weer eens op naam van Leo Messi.
 
Fred over zijn betrokkenheid op afstand met het FIFA-toernooi van DFC: ,,Nadat ik vrijdag de uitslag van DFC´s kerstloterij op de site had geplaatst, heb ik even mijn eigen lootjes gecontroleerd. Bleek ik een hoofdprijs te hebben gewonnen: een kerstkalkoen. Helaas kon-ie niet meer vliegen, zelfs niet naar Spanje begreep ik. Zodat ik heb besloten het lotnummer 693 Groen beschikbaar te stellen aan de winnaar van de FIFA2010-competitie die DFC´s selectie als afsluiting van de eerste seizoenshelft hield.´´
 
,,En nou niet aan het toernooi de titel meegeven van ´De strijd om de Fred Turkey´. Hoewel…. Marvin in elk geval van harte proficiat. Wat een bizarre samenloop overigens: een kalkoen die naar de haantjes gaat… Lijkt me ook een mooie titel voor een boek´´, aldus Fred.
 
*Zie ook de blog van Fred op hyves: don-fredo.hyves.nl/
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com