Jaarafsluiting leidde weer tot sfeervolle bijeenkomst in clubgebouw

29 december 2009 1113x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jaarafsluiting leidde weer tot sfeervolle bijeenkomst in clubgebouw

De traditionele jaarafsluiting bij DFC vond vandaag, dinsdag 29 december, plaats in het clubgebouw. Vanaf één uur ´s middags waren de gasten welkom en velen hebben gebruik gemaakt van de uitnodiging.

De muzikale omlijsting was in handen van Gertjan Zilverschoon (de vader van Maarten); de grote animator van de bijeenkomst, Arie Delmotte, kon vele getrouwen verwelkomen. Ook hoofdsponsor Danny van Adrichem, met echtgenote, gaf acte de présence. 
 
Omstreeks zes uur uur opende Mark Noorlander het buffet – keurslager Martin van Wijngaarden had gezorgd voor erwtensoep, hutspot met bal gehakt en/of zuurkool met worst.  Iedereen liet het zich goed smaken waarna de beentjes de vloer op konden op de muziek van het Nederlandstalige  Lied.  Al met al een reuze gezellige middag en avond, meldt covoorzitter Ger Hüsen.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com